Bodorrózsa és a koronavírus

Ma már mindenkinek ismertek az alap járványügyi szabályok, amelyek folyamatos kiegészítések mellett működnek. A maszk viselése, a rendszeres kézmosás és a kézfertőtlenítés a mindennapjaink részévé vált. De ezen felül mit is tehetünk a megfertőződés elkerüléséért? Csökkenthetjük a megbetegedés esélyét? A megfázásos, influenzás időszakban elengedhetetlenül fontos az immunrendszer megfelelő támogatása és erősítése. Egy stabil működésű immunrendszer segítségével megelőzhetők a betegségek kialakulása, valamint a betegség kialakulása esetén könnyebb és gyorsabb a felépülés is.

Bodorrózsa, mint koronavírus elleni fegyver?

A nepszava.hu oldalon olvashatjuk a cikk címeként, hogy magyar felfedezés lehet a megoldás a koronavírus ellen? A bodorrózsa egy igazán sokoldalú gyógynövény, amely elsősorban a felső légúti megbetegedések kezelésére alkalmazható. Egyedi összetételének köszönhetően pedig hatékony vírusellenes szernek bizonyul. "Az elért eredmények alapján feltételezhető, hogy a bodorrózsa-kivonat képes lesz meggátolni a vírusszaporodást, és így megelőzi a fertőzést az emlősök légző-rendszeri nyálkahártyáján is” – mondta Jankovics István. A kutatók igazolták azt is, hogy a növény nemcsak gátolja a vírusok növekedését, hanem egyben irányítja a vírusfertőzés által okozott kóros immunológiai reakciókat is, így csökkenti a betegség megnyilvánulási súlyosságát."

Bodorrózsa története és tulajdonságai

A bodorrózsa történetéhez egy görög mitológia is fűződik, miszerint az istenek dupla áldásának köszönheti a növény a nagyszerű tulajdonságait. Ez az aromás cserje elsősorban Görögországban őshonos. Főként az influenza és a megfázás kezelésére alkalmazott növény, amely 1999-ben elnyerte az "Európa gyógynövénye" címet is. Antioxidáns hatásai kiemelkedők, amelyet már korábbról tudhatunk, hogy ezek a vegyületek képesek a szervezetben megtalálható káros szabad gyököket hatástalanítani. A bodorrózsa antioxidáns hatásai révén egy erős és természetes immunerősítő termékről beszélhetünk. Emellett további egészségvédő tulajdonságai ismert e növénynek. 

További élettani hatások:

- Hatékony gomba-, vírus- és baktériumölő hatásokkal rendelkezik.
- Segítségével hatékonyan kezelhetők a nyálkahártya megbetegedései. 
- Pozitív hatása van egyes gyomor- és bélbetegségek, nemi betegségek és különféle körömbetegségek is kezelésénél is.
- Kiváló immunerősítő és nyákoldó hatású, amely tulajdonságainak köszönhetően hatékony a megfázás és az influenza megelőzésében és kezelésében egyaránt.
- Hatékony gyulladáscsökkentő és salaktalanító.
- Serkentő hatású, amely tulajdonsága az idegrendszerre összpontosul.
- Antioxidáns hatása kiemelkedő. A zöld tea polifenol tartalmának háromszorosa található meg a bodorrózsában, így egy igazán erős és természetes immunerősítő 
   terméket ismerhetünk meg.

A bodorrózsa külsőleg is alkalmazható, amelynek köszönhetően segítségével fiatalítható a bőr. Jótékony hatással van a bőrképre, valamint képes csökkenteni a bőr öregedési folyamatait is.
A bodorrózsa tehát egy igazi csoda növény, amely több fronton is képes segíteni a vírusok elleni védekezést, valamint az immunrendszer megfelelő működését is igazán hatékonyan képes támogatni.

Antioxidáns hatású termékek

Mecsek ViruciszBodorrózsás filteres teakeverék 20db

Mecsek Virucisz Bodorrózsás filteres teakeverék 20db

Az összetevők hatóanyagai (bodorrózsa, echinacea, csipkebogyó, citromfű, zsálya) elősegíthetik a vírusos és bakteriális fertőzések leküzdéséhez szükséges ellenállóképesség kialakulását, mérsékelhetik a felső légúti megbetegedések tüneteit, növelheti a komplex gyógyszeres kezelés hatékonyságát.

Ár: 1050 Ft
Megnézem
Népszerű

Bálint Virulitas csepp50ml - Bodorrózsa tartalommal

 Bálint Virulitas csepp 50ml - Bodorrózsa tartalommal

Bodorrózsa tartalommal! Elsősorban vírusos betegségek megelőzésére és kezelésére használható. Erős gyulladáscsökkentő, nyirokrendszer támogató és antioxidáns hatású. Nemcsak antivirális, de baktérium- és gombaellenes tulajdonsággal is rendelkezik. Köhögés csillapítására is alkalmazható.

Ár: 3590 Ft
Megnézem
Még nem érkezett értékelés. Légy te az első!