A Flavin7

A Flavin7 immunerősítő hatású táplálékkiegészítő, ami fő hatóanyagai a flavonoidok. Ezek a vegyületek antioxidáns hatásúak és nagy mennyiségben fordulnak elő a sötét színű bogyós termésekben, számos gyógynövényben és fűszerben is. A többi pozitív élettani hatással bíró összetevő közt említhető többféle növényi antioxidáns, polifenol vegyületek, resveratrol és vitaminok.

flavin7

A Flavin7 összetételéből adódóan alkalmas arra, hogy a sejtjeink ellenálló képességét növelje a külső stresszhatásokkal szemben, amik a városi életmód természetes velejárói, mint a szmog, vagy a mozgásszegény életmód. A védőhatását a szabadgyökök semlegesítésén keresztül fejti ki. ezek minden pillanatban termelődnek a szervezetünkben és jelenlétük teljesen normális, a sejtekben viszont komoly pusztítást képesek véghezvinni, ami végső soron az egész szervezet öregedéséhez és esetleges megbetegedéséhez vezet. A szabadgyökök túlzott jelenléte hajlamosíthat több ráktípus kialakulására, az antioxidáns hatású anyagokban gazdag táplálkozás pedig csökkentheti a megbetegedés esélyét.

Flavin7 gyulladáscsökkentő hatásai

A Flavin7 hatékony gyulladáscsökkentő hatású összetevői miatt javíthatja a allergiában, ekcémában, emésztőrendszeri gyulladásban szenvedőket, de az érrendszer gyulladásos betegségeit is segíthet megelőzni, a már kialakultakat felszámolni. Általános erősítőként hathat a szív- és érrendszerre, erősítheti az érfalakat, normalizálhatja a vérnyomást és a koleszterinszintet, valamint a vérkeringés élénkítésén keresztül javíthatja a távoli szervek és a végtagok oxigén ellátását. Serkentheti a vérképzés intenzitását és javíthatja a vasfelvétel hatásfokát, ezáltal javíthat a vashiány okozta hemoglobin-hiánytól szenvedők állapotán. Az immunrendszert erősíti egyfelől a szabadgyökök semlegesítésén keresztül, másrészt a fehérvértestek termelődésének erősítése által.

A flavonoidokra és más antioxidáns hatású anyagokra is jellemző, hogy fény és hőhatásra könnyen bomlanak, emiatt mindig érdemes minőségi táplálékkiegészítőt beszerezni ha az antioxidáns hatás miatt szeretnénk fogyasztani.

A Flavin7 gyógyital állagánál fogva hosszan meggátolja az antioxidánsok lebomlását a keverékben és ismert mellékhatás nélkül ajánlható bármelyik korosztálynak. Természetes gyümölcskivonatokból készül, amelyeket valószínűleg nem tudnánk nyersen olyan mennyiségben enni, hogy a keresett antioxidáns koncentrációt akár csak megközelítsük. Magas kvercetin tartalmának köszönhetően a kívánt sejtvédő hatást az egyik leghatékonyabb flavonoiddal érhetjük el.

BioCo Retard C-vitamin1000mg Csipkebogyós Családi csomag 100db

BioCo Retard C-vitamin 1000mg Csipkebogyós Családi csomag 100db

Nyújtott felszívódású, hosszan tartó hatású C-vitamint és csipkebogyó kivonatot tartalmazó étrend-kiegészítő tabletta. 

Ár: 2890 Ft
Megnézem

Acai Berry 3000mg 60dbgélkapszula (Vitaking)

Acai Berry 3000mg 60db gélkapszula (Vitaking)

Extra magas antioxidáns tartalommal rendelkező gyümölcs. A világon az egyik legtökéletesebb ételként tartják számon. Kiváló fogyókúrázóknak!

Ár: 2850 Ft
Megnézem
Értékelések (1)