A Flavin7

A kiemelkedő antioxidáns termékek között mindenképpen említést érdemelnek a Falvin7 termékek is. Ezek a kiváló gyümölcslékoncentrátumok 1998 óta vannak forgalomban Magyarországon, amely termékek igazán gazdag bioflavonoidokban és növényi antioxidánsokban egyaránt. A Flavin7 összetevőinek köszönhetően kiemelkedő szerepük lehet az egészség megőrzésében és helyreállításában egyaránt.

A Flavin7 immunerősítő hatású táplálékkiegészítő, ami fő hatóanyagai a flavonoidok. Ezek a vegyületek antioxidáns hatásúak és nagy mennyiségben fordulnak elő a sötét színű bogyós termésekben, számos gyógynövényben és fűszerben is. A többi pozitív élettani hatással bíró összetevő közt említhető többféle növényi antioxidáns, polifenol vegyületek, resveratrol és vitaminok.

flavin7

A Flavin7 összetevői

A Flavin7 összetételéből adódóan alkalmas arra, hogy a sejtjeink ellenálló képességét növelje a külső stresszhatásokkal szemben, amelyek a városi életmód természetes velejárói, mint a szmog, vagy a mozgásszegény életmód. A védőhatását a szabadgyökök semlegesítésén keresztül fejti ki, ezek minden pillanatban termelődnek a szervezetünkben és jelenlétük teljesen normális, a sejtekben viszont komoly pusztítást képesek véghezvinni, amelyek végső soron az egész szervezet öregedéséhez és esetleges megbetegedéséhez vezet. A szabadgyökök túlzott jelenléte hajlamosíthat több ráktípus kialakulására, az antioxidáns hatású anyagokban gazdag táplálkozás pedig csökkentheti a megbetegedés esélyét.

A Flavin 7 ital kizárólag természetes anyagokat tartalmaz. 

Összetevői:

- vörös szőlőlé szeparátum
- feketeszeder lé szeparátum
- feketecseresznye lé szeparátum
- feketeribizli lé szeparátum
- bodza termés velője
- szilvalé szeparátum 
- kökény termés velője

Hatóanyagai: A resveratrol mellett 12 flavonoidok, köztük krizint, galangint, apigentint, luteolint, fizetint, kvercetint, heszperidint tartalmaz, valamint antocianidineket is találunk a hatóanyagok között. Mint gyümölcslékoncentrátum vitaminokat, nyomelemeket és ásványi anyagokat is tartalmaz.

A Flavin7 termékek tehát kiemelkedő flavonoid tartalmának köszönhetően kiváló élettani hatásokkal rendelkezik. A flavonoidok egészségvédő hatásai közt fontos kiemelni, hogy hatékony antioxidánsok, így képesek megkötni a káros szabadgyököket, kiemelkedően pozitív hatást képesek gyakorolni a szív- és érrendszerre, általános gyulladáscsökkentő hatásúak, valamint baktérium-, gomba- és vírusellenes anyagok. 

További kedvező élettani hatások: 

- féregellenes
- fényvédő
- fogszuvasodást gátló hatás
- égés/hámsérülés esetén hámosodás serkentése
- mérséklik a cukorbetegség hosszútávú szövődményeit

Egyes flavonoidok:

- májvédő
- epetermelést fokozó és görcsoldó hatással rendelkeznek. 
- Antiallergének: gátolják az asztma- és allergia kialakulását elősegítő enzimek működését.

- Kiemelkedő a flavonoidok fontossága a daganatmegelőzés szempontjából is.

Flavin7 gyulladáscsökkentő hatásai

A Flavin7 hatékony gyulladáscsökkentő hatású összetevői miatt javíthatja a allergiában, ekcémában, emésztőrendszeri gyulladásban szenvedőket, de az érrendszer gyulladásos betegségeit is segíthet megelőzni, a már kialakultakat felszámolni. Általános erősítőként hathat a szív- és érrendszerre, erősítheti az érfalakat, normalizálhatja a vérnyomást és a koleszterinszintet, valamint a vérkeringés élénkítésén keresztül javíthatja a távoli szervek és a végtagok oxigén ellátását. Serkentheti a vérképzés intenzitását és javíthatja a vasfelvétel hatásfokát, ezáltal javíthat a vashiány okozta hemoglobin-hiánytól szenvedők állapotán. Az immunrendszert erősíti egyfelől a szabadgyökök semlegesítésén keresztül, másrészt a fehérvértestek termelődésének erősítése által.

A flavonoidokra és más antioxidáns hatású anyagokra is jellemző, hogy fény és hőhatásra könnyen bomlanak, emiatt mindig érdemes minőségi táplálékkiegészítőt beszerezni ha az antioxidáns hatás miatt szeretnénk fogyasztani.

A Flavin7 gyógyital állagánál fogva hosszan meggátolja az antioxidánsok lebomlását a keverékben és ismert mellékhatás nélkül ajánlható bármelyik korosztálynak. Természetes gyümölcskivonatokból készül, amelyeket valószínűleg nem tudnánk nyersen olyan mennyiségben enni, hogy a keresett antioxidáns koncentrációt akár csak megközelítsük. Magas kvercetin tartalmának köszönhetően a kívánt sejtvédő hatást az egyik leghatékonyabb flavonoiddal érhetjük el.

Antioxidáns hatású termékek

Flavin 7 Prémium 200ml

Flavin 7 Prémium 200ml

Hét fajta gyümölcslé kivonat, emelt polifenol/flavonoid, resveratrol (növényi antioxidánsok) tartalommal.

Ár: 5390 Ft
Megnézem

Flavin 7+ kapszula 90db

Flavin 7+ kapszula 90db

A Flavin7 gyümölcseinek liofilizált koncentrátuma. A kapszula hatása megegyezik a Flavin7 ital hatásával, ezen kívül kolint és aminosavakat is tartalmaz.

Ár: 6595 Ft
Megnézem

Cyto Flavin 7+ kapszula90db

Cyto Flavin 7+ kapszula 90db

Növényi flavonoidok, enzimek (búzacsíra, brokkolicsíra, lucernacsíra) kiemelten szinergista hatású komplexe.

Ár: 8395 Ft
Megnézem
Vélemények (1)